Макет Вісника в повному форматі - імені Василя Стуса, 2022, © Донецький національний університет (Вісник Донецького національного університету імені Василя Стуса. Серія Психологічні науки, 2023)
«Вісник Донецького національного університету імені Василя Стуса. Серія психологічні науки» – це збірник наукових праць, у якому висвітлено результати теоретичних та емпіричних досліджень актуальних проблем психології.